LIROS - Ropemakers For XTReme Solutions.

LIROS XTReme.
Produkterne har bevist at de er de bedste produkter, både for ”extreme” kapsejlads, mesterskabs sejladser og langturs sejladser. Det er en komplet serie, der uden kompromis giver besætning og båd mulighed for at opnå de bedste resultater. Succesen ved at reducere elasticiteten i XTReme er medvirkende til give bedre kontrol af sejl og trim.
XTReme serien benytter den nye Dyneema® SK78 der sammen med det unikke LIROS-Heat-Stretch-System (HSS) er med til at forbedre styrken og reducere strækket yderligere.
LIROS har tillige arbejdet intenst på at reducere gnidningsmodstanden af Zylon® (PBO) og Vectran® strømpen ved brug af spil og aflastere. LIROS-Nano-Coating-System (NCS) har reduceret gnidningsmodstanden og samtidig forbedre beskyttelsen mod UV med 30%.
LIROS-NCS forhindre også nedbrydning of Zylon® (PBO) og gør derved XTReme til det eneste rigtige valg på de extreme kapsejlads både. LIROS-NCS genkendes på den nye grå farve for Vectran og sort/guld tonet for Zylon® (PBO).
Dyneema®
“Ultra High Molecular Weight Poly Ethylene”
(Dyneema®) fibertov er yderst anvendeligt hvor lav vægt, hurtig håndtering og sikkerhed for brugeren er et vigtigt anliggende.
Dyneema® Tov kan erstatte svære stålwirer og har til sammenligning følgende fordele:
- Længere levetid.
- Samme styrke - eller stærkere - sammenlignet med stålwire i den samme dimension.
- Nem at håndtere og ca. en syvendedel af vægten på en stålwire i samme dimension.
- Flydende.
- Vedligeholdelsesfri.
- Korroderer ikke.
 
www.sejlogsnor.dk       Tlf: 30633004       info(a)sejlogsnor.dk
Blåmunkevej 38, 2400 København NV.                   CVR: 31244285