Racing Sejl

Ullman Sails har forskellige serier af racing sejl, som er tilpasset forskellige behov. Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak om hvilken serie der passer til dine behov og din båd.

Ullman Sails Race serie er designed og lavet til at maximere din bådfart og performance på kapsejladsbanerne. Alle sejl er nemme at tilpasse og kontrollere i takt med at vind- og bølgeforhold ændrer sig, for at hjælpe med med at holde din båd i balance og i høj fart.

FiberPath Sejl
FiberPath teknologi tillader os at placere fibre præcist langs belastningerne i sejlet. Problemet med et traditionelt triradial sejl er at der kun er tråde til den primære belastning. I et FiberPath sejl kan vi placere fibre til at optage belastninger i en vilkårlig retning i sejlet. Det betyder at du får et sejl der er forstærket præcist hvor der er brug for det, og dermed får du et lettere sejl med et bredere anvendelsesområde.

Ud fra dine ønsker bliver sejlet designet af vores egen sejldesigner i tæt samarbejde med blandt andre Dave Ullman. Vi kan således kombinere lokale ønsker med international erfaring. Når designet er på plads bliver det sendt til produktion i Kina, hvor sejlet bliver støbt præcis efter designet.

Vi har forskellige serier af FiberPath sejl optimeret til forskellige behov. Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak om hvilken serie der passer bedst til dig.

Lokalforhandler i København.
Tommi Madsen.
Mail: tommi@ullmansails-denmark.dk
Mail: info@sejlogsnor.dk
Tlf: 30 63 30 04

 
www.sejlogsnor.dk       Tlf: 30633004       info(a)sejlogsnor.dk
Blåmunkevej 38, 2400 København NV.                   CVR: 31244285